BTW verleggen Belgie

Home   »   BTW verleggen Belgie

Beste toekomstige SEO vriend,

Om ervoor te zorgen dat jij geen Nederlandse BTW hoeft te betalen, heb ik een workflow in elkaar gezet in mijn boekhoudpakket (Moneybird). Via die weg, kan ik je mij jaarlijks een donatie overmaken.

1. Jij deelt via dit Google forms formulier je persoonlijke gegevens met mij en bepaalt het bedrag dat je wilt doneren.
2. Ik verwerk handmatig je gegevens in mijn boekhoudpakket en stuur je een factuur
3. Optioneel kun je kiezen voor domiciliëring.
4. Zodra de factuur betaald is, voorzie ik jou van de extra’s als SEO vriend

Vragen? Mail mij gerust op info@seobrein.nl

Optioneel: Goedkeuring domiciliëren

Nadat ik je gegevens heb verwerkt, ontvang je van Moneybird een betaling verzoek. In Nederland heet dit incasso. Het betekent dat ik één keer per jaar de donatie van je rekening mag ontvangen totdat jij het stop zet.

Mijn bedrijf heet YellowBlueMarketing zoals je in het screenshot hieronder ook ziet. Via deze e-mail, maak je 15 cent naar mij over (psst, dit kan gewoon met Bancontact)

Daarna krijg je dit scherm te zien.

Nu keer je terug naar mijn boekhoudpakket. Daar krijg je als eerst dit scherm te zien

Dit duurt vaak 1 minuut en daarna krijg je dit scherm te zien

Hierna, zal ik handmatig een jaarlijkse factuur opstellen. Die wordt binnen 7 werkdagen afgetrokken van je rekening. Zodra de eerste betaling binnen is, zal ik je de voordelen van een SEO vriend verlenen.

Goed om te weten: als je voor domiciliëren verleent, kan je je donatie ten alle tijden opzeggen door mij te mailen op: info@seobrein.nl met het onderwerp: donatie + <postcode> + opzeggen. Dit zal ik binnen 2 werkdagen verwerken. Ook stuur ik je een week van te voren een e-mail wanneer het bedrag weer geincasseerd wordt. Op die manier blijf je altijd in control.

Vragen? Mail mij gerust op info@seobrein.nl