SEO vacature promoten

Home   »   SEO vacature promoten

Vacature promoten bij 5000+ SEO specialisten.

SEO specialisten zijn schaars en de community is hecht. Zie daar maar eens tussen te komen. Mijn netwerk kan je daarbij helpen. Via verschillende kanalen, breng ik jouw vacature onder de aandacht bij 5000+ SEO specialisten.

Dit krijg je ervoor terug

Via de volgende kanalen promoot ik jouw vacature.

Push notificatie SEO Mastermind app (2000+)

Push mail naar SEO Mastermind leden (2000+)

Delen op Linkedin (5000+)

In de home feed van de community (2000+)

Namens de SEO community, bedankt!

FAQ

Wat is de kans dat ik een kandidaat via jouw netwerk vind?

Dat weet ik niet 😉 Een goede vacaturetekst, arbeidsvoorwaarden en een enthousiaste recruiter is vaak al het halve werk! Een promotiecampagne via mijn netwerk, kan de kans op succes nog verder vergroten.

Verder is deze promotiecampagne ook niet vergelijkbaar met een plaatsing op Indeed of Linkedin. Daar bereik je alleen de doelgroep die op zoek is. Hier bereik je ook de doelgroep die je potentieel kan overhalen om te verkassen.

Hoe schrijf ik een goede vacature tekst?

Ik heb deze vraag recent gesteld in de SEO-Mastermind. Daar zaten zoveel waardevolle antwoorden tussen dat ik er een blogpost van gemaakt heb. Bekijk hier hoe je een goede vacature tekst schrijft.

Krijg ik een factuur?

Ja, die ontvang je op het mailadres waar je de betaling mee doet. Kan je hem niet vinden, mail mij dan even op: info@seobrein.nl

Hoe snel plaats je de vacature?

Na betaling ontvang je een vragenlijst, als je die ingevuld hebt, kan ik de vacature binnen 48 uur inplannen en ook plaatsen.

Hoelang blijft de vacature staan?

In principe zolang jij wilt. Als er een kandidaat is gevonden, kan ik hem evt. voor je verwijderen. Mail mij dan even op: info@seobrein.nl